1. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

1.1 A vevő jogosult a megrendelést követő 24 órában, de legkésőbb a kiszállítás megkezdéséig a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben jelezni a info@gepalkatreszplaza.hu e-mail címen, a az ügyfélszolgálaton. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

1.2 A vevő az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami hiánytalanul, eredeti gyári csomagolásban érkezik vissza az eladóhoz. Elállásra vonatkozó szándékát a vevő köteles e-mailben, az info@gepalkatreszplaza.hu e-mail címre bejelenteni.A megrendelő a bejelentéstől számitott 14 napon belül köteles a kifogásolt árut visszajuttatni eladóhoz.

1.3 Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen visszajuttatni, az eladó nem vállalja a termék 100%-os áron való visszavásárlását, ez eseteben értékcsökkenést fogunk felszámolni ami minimum-30% az eredeti árból.

1.4 Vásárlástól való elállás esetén amennyiben az áru hibátlan a gepalkatreszplaza.hu köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

1.5 A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a szállítási ill. visszajuttatásának költségeire, melyeket a vevőnek kell viselnie.

1.6  Kérem vegye figyelembe hogy technikai okokból nem áll módunkban a visszaküldöt csomagot utánvételel átvenni, így kérjük az árut „Kisérőlevél belföldi postacsomaghoz“ zöld színű utalvánnyal feladni. Visszáruját leadhatja személyesen is a 7737 Székelyszabar, István utca 125.-be hétköznapokon 9:00-tól 16.00-ig.

1.7  Az árucserét vagy értékvisszatérítést továbbra is csak postai úton vagy egyeztetett bankszámlaszára történő átutalással van lehetőségünk teljesíteni.

Új fiók regisztráció

Van már fiókod?
Jelentkezz be vagy Változtass jelszót
close Shopping Cart
close Shopping Cart